Malmö

Kontakta oss

Din städfirma i Malmö

Vi har mer än 50 års erfarenhet som städföretag. Vi på Mellansvenska Städ AB städar bland annat i Malmö med omnejd.

Kvalitets- & miljöcertifierad städfirma

Mellansvenska Städ AB är en städfirma med erfarenhet av städning sedan 1957. Vi utgår alltid från dina önskemål och behov. Förändras dina förutsättningar så förändras vi med dig. Vi är kvalitets och miljöcertifierade vilket bland annat innebär att våra medarbetare arbetar med miljövänliga material och med ergonomiska arbetsrutiner.

Exempel på uppdrag vi utför som städföretag:

  • Kontorsstädning – Dina lokaler hålls välstädade, en miljö där båda anställda och besökare kan trivas.
  • Centrum – Vi håller centrum-anläggningen ren och snygg. En bra grund för att locka besökare och kunder.
  • Butik – Din lokal hålls ren och prydlig, det gör att dina kunder kan trivas.
  • Skolor – Vi ser till att lokalerna hålls rena och fräscha och därmed fyller sin funktion i det viktiga och dagliga undervisandet.
  • Vård – Vår personal är van vid att städa på sjukhus och vårdcentraler. De vet hur man städar för att förhindra smittspridning i största möjliga grad.
  • Specialstädning – Vi utför flytt- och storstädningar och rengör och avkalkar vitvaror etc.
  • Golvvård – Hårda golv beläggs med nytt ytskikt av oss, mjuka mattor rengörs på djupet enligt extraktionsmetoden.
  • Byggstäd, Om- & Nybyggnationer – Våra byggstädare är legitimerade enligt ID06. Vi är flexibla i vårt arbetssätt och ser till att genomförs när den ska så att de som arbetar kommer till ett välstädat hem eller rena lokaler. Vi ser även till att hantverkarnas mat- och omklädningsrum hålls rena.
  • Hemstädning – Vi anpassar städningen efter dina specifika behov. Vi drar av RUT, vilket innebär att ni spar in halva arbetskostnaden.
  • Fönsterputsning – Vi ser till att dina fönster eller din glasfasad hålls skinande rena, oavsett höjd. Vi har både stegar och skylifts i vår maskinpark.

ISO-certifierade inom kvalitet & miljö

Vår städfirma är ISO-certifierad för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2008 och miljöledning enligt ISO 14001:2004. Vi har varit certifierade sedan år 2000. Extern revision utförs varje år av Nemko Sweden AB. Vi arbetar kontinuerligt efter ledorden kvalitet, miljö och arbetsmiljö som gör att vi kan leverera en tjänst till dig som kund som håller hög kvalitet, med miljövänliga metoder som utförs av engagerade och nöjda medarbetare. Vi följer upp vårt arbete kontinuerligt med kvalitetsuppföljning, avvikelsehantering, enkäter, miljöutredningar, kund- och personalmöten etc. Resultatet förmedlas i olika form till alla nivåer av företaget.

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om vad vi som städföretag kan hjälpa dig med på telefon: 040-49 25 60 eller via e-post: malmo@mellstad.se.

Malmö

Mellansvenska Städ AB
Russgatan 4
212 35 MALMÖ

Tel: 040-49 25 60
Fax: 040-49 25 66

E-post: malmo@mellstad.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *