Städning av offentliga lokaler

Tryggare fastighetsstädning av offentliga lokaler att trivas i

Vi erbjuder städning av offentliga lokaler i hela landet. Vår långa erfarenhet garanterar renare skolor, sjukhus, åldershem, flygplatser, tågstationer, mässor och andra platser du behöver hjälp med.

Hygienisk fastighetsstädning inom vården

Vi tar hygien på allra största allvar i alla jobb vi utför. Oavsett om du behöver hjälp med städning av de större sjukhusen i Stockholm, Göteborg och Malmö eller kanske ett mindre åldershem någon annanstans har vi rutinerna som gör skillnaden. Resultatet blir minskad risk för smittspridning och annan ohälsa.

Bättre trivsel i butiker, centrum och skolor

Har din butik eller anläggning många besökare? Hos oss får du städning av offentliga lokaler som passar dina behov. Skapa en inbjudande och trivsam känsla för alla besökare oberoende av storleken på dina lokaler. Givetvis hjälper vi dig med förslag på vilken frekvens som passar bäst efter dina behov.

Låt inte smutsiga klassrum påverka skolarbetet. Vår personal tar hand om era skollokaler, så att de är trivsamma att arbeta i för både elever och lärare.

Kontakta oss för fler frågor på vår fastighetsstädning. Vi finns tillgängliga i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Uppsala, Jönköping, Värnamo och Växjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *