Hemstädning i Stockholm, Göteborg & Malmö

Experter på hemstädning sedan 1957 – tryggt, säkert och enkelt

Vi gör det enkelt för dig. Mellansvenska Städ är det äldsta och största familjeföretaget inom städbranschen. Vår långa erfarenhet av hemstädning gör oss till ett tryggt och säkert val när du behöver en hjälpande hand.

Nu gör vi hemstädning ännu enklare för dig som kund

Genom att anlita oss får du en skräddarsydd hemstädning. Vi anpassar tjänsten helt efter dina behov, alltid med tydliga rutiner. Du som kund har möjligheten att sätta upp vilka dagar och tider som passar bäst i veckan. Givetvis kan vi också lämna förslag för vilken frekvens på städningen som ditt hem behöver.

Flyttstädning och trappstädning

Dags att flytta? Vi erbjuder flyttstädning i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra orter. Minska stressen i flytten och låt oss ta hand om hela ansvaret för städningen. Vi garanterar att alla krav uppfylls, så att du tryggt och säkert kan lämna över bostaden enligt överenskommelse.

För dig som bor i bostadsrätt är vi en seriös partner för trappstädning. I den här städningen ingår bland annat sopning och moppning av trappor, entréplan, tvättstuga mm. Dessutom ser vi till att glasdörrar och hisspeglar hålls skinande rena. Våra tjänster hittar du i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Uppsala, Jönköping, Värnamo och Växjö.
Få en tryggare hemstädning eller flyttstädning med oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *