Industristädning i Stockholm, Göteborg & Malmö

Välj industristädning som passar alla dina lokaler och utrymmen

Svårt att hitta rätt städning för dina industrilokaler och lager? Vi erbjuder industristädning som täcker alla dina behov för alla dina lokaler. Med lång erfarenhet av städning i allt från mindre bilverkstäder i Stockholm till större lager i Göteborg ser vi också till att du får en trivsammare arbetsmiljö.

Industristädning som inkluderar det mesta

Vi vet att alla lokaler är olika och därför skiljer sig också behoven åt. Här är några av de moment som vår industristädning i Stockholm, Göteborg och Malmö inkluderar:
• Städning av omklädningsrum
• Städning av arbetsområdet
• Dammsugning av golv och väggar mm.
• Tömning av avfallstunnor
• Rengöring av garage

Effektivare städning – maskinerna som gör jobbet

Förutom goda rutiner använder vi också några av de senaste teknikerna när vi städar dina industrilokaler. Våra sopmaskiner, skurmaskiner och andra städmaskiner ser till att jobbet utförs ytterst noggrant samtidigt som de värnar om miljön. Det här gör också att eventuellt farligt spill och svåra fläckar kan tas bort på bästa möjliga sätt.

När du väljer vår industristädning skapar du ett bättre intryck för både personal och besökare. Samtidigt får du också en tryggare och mer hygienisk miljö. Våra tjänster finns tillgängliga i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Uppsala, Jönköping, Värnamo och Växjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *