Storstädning i Stockholm, Malmö & Göteborg

Så får du storstädning som täcker hela rubbet

Är det dags för storstädning? Minst en gång per år behöver varje hem och lokal en rejäl städning där var enda kvadratmeter rengörs. Problemet för många är att hinna med och att lyckas pricka av allt i checklistan. Låt oss göra jobbet istället. På ett tryggt och enkelt sätt får vi med alla detaljer, ja hela rubbet.

Dina önskemål för alla utrymmen

Med lång erfarenhet och över 600 kunder har vi utfört storstädning i många olika utrymmen för både privatpersoner och företag. Av den anledningen kan vi därför erbjuda en anpassningsbar storstädning i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Hos oss är dina behov och önskemål alltid i fokus.

I vår storstädning inkluderas bland annat en grundlig rengöring för:

• Kök – diskbänk, köksluckor, alla vitvaror mm.
• Badrum – allt kakel, badkar, golvbrunnar mm.
• Vardagsrum – dörrar, ramar, golv & mattor mm.

Saknas något? Vi hjälper gärna till med golvvård och fönsterputs. De slitna hårda golven rengörs och beläggs därefter med nya ytskikt. Fönstren och invändiga glaspartier putsas skinande rena, även vid höga höjder från stege och skylift.
Städ som är snäll mot miljön

Vår utbildade personal är certifierade i både miljö och kvalitet. Vare sig det gäller golvvård eller rengöring av tuffa fläckar i kakel garanterar vi en metod som är skonsam mot miljön. Vi erbjuder våra tjänster i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Uppsala, Jönköping, Värnamo och Växjö.
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *