Konstorsstädning i Stockholm, Göteborg & Malmö

Behöver du kontorsstädning i Stockholm, Göteborg eller Malmö?

Slipp synen av ett smutsigt kontor måndag morgon. Mellansvenska Städ har alla lösningar för kontorsstädning under ett och samma tak för dina lokaler. Vi har hjälpt hundratals företag i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö sedan 1957 att få en renare och mer trivsam arbetsmiljö – nu är det din tur.

Din kontorsstädning – som du vill ha den

Med tiden kan allt förändras. Ni kanske har nya lokaler som behöver samma städning som tidigare, eller så kanske kontoret har utökats med mer utrymme som ska hållas rent. Av den anledningen är vår kontorsstädning anpassningsbar när dina förutsättningar förändras. Givetvis anpassar vi städningen efter den tid och dag som passar bäst.

Trivsamt, miljövänligt och hygieniskt för alla

Förutom renare lokaler erbjuder vår kontorsstädning dessutom:
• Miljövänlig rengöring
• En mer hygienisk miljö
• Trivsammare arbetsplats

En ren lokal är också en hygienisk. Under vintertid är risken större för förkylningar och influensa bland personalen. Våra erfarna medarbetare hjälper er att få en mer hälsosam arbetsplats.

Du vet väl om att du alltid kan lägga till fler tjänster till din kontorsstädning från oss? Till exempel kan vi utföra fönsterputs på glasdörrar, fönster mm. för hela kontoret. Våra tjänster finns tillgängliga i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Uppsala, Jönköping, Värnamo och Växjö.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *