Förbrukningsmaterial i Stockholm, Göteborg och Malmö

Här är allt förbrukningsmaterial du behöver i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vill du hyra matta eller fylla på med toalettpapper? Dags att hyra en ny kaffemaskin? Eller letar du efter städprodukter som är snälla mot miljön? Här hittar du allt du behöver inom förbrukningsmaterial och lite till.

Finns det ett behov har vi materialet och lösningen. Vare sig du har din verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annan del i vårt avlånga land levererar och monterar vi på plats. Vissa produkter och material tar slut snabbare än andra. Därför säljer vi enbart rengöringsmedel som är riktigt drygt, miljövänligt och som tål tuffa tag.

Använd rätt förbrukningsmaterial med ett rent samvete

Allt vårt förbrukningsmaterial är skonsamt mot miljön. Vi tänker på hur allt påverkas i det långa loppet och ser att du kan använda våra produkter med gott samvete. Med största noggrannhet ser vi över allt material i vårt ständigt utökande sortiment för att säkerställa att de uppfyller dina krav på miljö och kvalitet.

Direkt in i ditt förråd

Gör det enkelt som städfirma. Med lång erfarenhet i branschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt saker på rätt plats. Låt oss bli din leverantör så slipper du ha tomt i förrådet inför nästa jobb. Vi finns tillgängliga i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Uppsala, Jönköping, Värnamo och Växjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *