Uppsala

Kontakta oss

Städföretag med filial i Uppsala

Vi är Sveriges största och äldsta städföretag, med över 600 fasta kunder bland annat hos vår filial i Uppsala – Sveriges fjärde största stad.

Vi utför:

  • Butik städning
  • Skolstädning
  • Vård – sjukhus städ & vårdcentraler med mera.
  • Kontorsstädning
  • Offentliga miljöer – som centrum-anläggningar etc.
  • Specialstädning – flytt- storstädningar etc.
  • Golvvård
  • Fönsterputs
  • Byggstädning efter om- eller nybyggnationer
  • Hemstädning. RUT-avdrag är då möjligt för dig som privatperson

ISO-certifierat städföretag

Vi arbetar efter ledorden Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Vi vill att du som kund ska få en noggrann städning utförd med miljövänliga produkter av personal som är engagerad och nöjd. För att uppnå detta genomför vi löpande kvalitetsuppföljning, avvikelsehantering, enkäter, miljöutredningar samt kund- och personalmöten. Resultat av dessa aktiviteter samt följande förbättringsplaner redovisas och kommuniceras på alla nivåer inom företaget. För att visa vilken hög kvalitet vi uppnår har vi sett till att bli ISO-certifierade för kvalitetsledning enligt ISO 9001:2008 och miljöledning enligt ISO 14001:2004. Vi revideras externt 1 gång på år av Nemko Sweden AB och 2 gånger per år sker en intern revision för att upprätthålla kvalitetsarbetet.

Städ med miljövänliga produkter

Vi på Mellansvenska Städ AB vet att vårt arbete påverkar miljön i allra högsta grad. För att minimera vårt avtryck på miljön ser vi till att följa med i utvecklingen av miljövänliga material och produkter. Då vi är ett stort företag är detta extra viktigt då vi till exempel använder stora volymer rengöringsmedel av olika slag. Det enda sättet att följa med i utvecklingen och fortsätta vara miljövänliga är att hela tiden bygga på kunskapen och medvetenheten hos vår personal. Vi informerar även dig som kund samt ställer höga krav på leverantörer och tillverkare.

En löpande process

Vi betraktar aldrig vårt kvalitetssystem gällande levererad tjänst och miljövänlighet som färdigarbetat. Detta förfinas fortlöpande genom tillvaratagande av införskaffade erfarenheter och ny kunskap om produkter med mera. Genom en öppen dialog och hela tiden ökade krav på våra leverantörer får vi dem att hela tiden utveckla nya effektivare och miljövänligare produkter. Något som gynnar både miljön, våra kunder och oss själva.

Kontakta oss för miljövänligt städ

Vi har mer än 50 års erfarenhet som städföretag. När du anlitar oss får du erfarenhet och flexibla tjänsteutbud. För dig som privatperson är det även möjligt att dra av RUT avdrag vid hemstädning. Kontakta oss på telefon: 018-71 13 40 eller via e-post: uppsala@mellstad.se.

Uppsala

Mellansvenska Städ AB
Danmarksgatan 20
753 23 UPPSALA

Tel: 018-71 13 40
Fax: 018-12 96 40

E-post: uppsala@mellstad.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *